BURSA / KESTEL - Şehit Mustafa Kurt Ortaokulu

May

Okulumuzda Enelliler Haftası Kutlama programı yapıldı.

May

Okulumuzda Değerler Eğitimi(ÇEDES) kapsamında yazarla buluşma ve söyleşi yapıldı.

May

Okulumuz Şehit Mustafa Kurt Ortaokulu eTwinning okulu olmaya hak kazandı. Oncelikle Okul Müdürümüz Efendi UZUN ve Türkçe öğretmenimiz Taner Temel UZUNOĞLU 'nü sonra da emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Atatürk’ün tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına tüm öğrenciler ve velilerimiz davetlidir.

Not: Öğrencilerimiz serbest kıyafetle gelebilir.

Nis

Okulumuza ismi verilen şehidimiz Mustafa KURT'un annesi ve ablası okulumuzu ziaret etmiştir. Bu ziaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin 109. Yılı kutlamalarında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı tiyatro oyunu izleyenler den büyük beğeni aldı. Tiyatronun hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik rehber öğretmenimiz Özkan YİĞİT tarafından E-Güvenlik semineri verilmiştir

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının TBMM'de Kabulünün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü coşkuyla kutlandı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Şubat ayı  Atasözleri ve Deyimlerin resimlenmesi ve sergilenmesinde emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Sergi açılışına katilan sayın Kestel İlce Milli Egitim Şube mudurlerimize de teşekkür ederiz.

Şbt